Magazin > VIP
12724 ogledov

Zato hočejo, da bi se Harry in Meghan preselila "čim dlje" od Velike Britanije

princ william, kate middleton
Ljubosumje je vse večje.

 Po poročanju britanskih medijev naj bi skrhan odnos med princema Harryjem in Williamom ter vse večja evforija okoli Meghan Markle pripeljala tako daleč, da si kraljeva družina menda želi, da bi mladoporočenca za nekaj let zapustila Veliko Britanijo. Kot možnosti se omenjajo Kanada, Avstralija in Afrika. 

meghan markle, princ harry | Avtor: Profimedia Profimedia

Kanada je vojvodinji blizu, saj je tam živela med snemanjem serije Suits, a se dvor boji, da bi bila tako preblizu ameriškim tabloidom. Možnost je tudi Avstralija, a ima dvor tudi tukaj pomisleke, saj je Avstralija tako daleč, da bi Meghan in Harry tam s časoma v očeh ljudi lahko postala nadomestna kralj in kraljica. Tretja možnost pa je Afrika, natančneje Bocvana, za katero Harry pravi, da je njegov drugi dom. Tam je leta 2006 ustanovil tudi dobrodelno organizacijo, prav na potovanju v to afriško državo pa se je zaljubil v svojo bodočo ženo. 

Ni znano, ali se William boji, da bi Harry in Meghan imela v Kraljestvu večji vpliv na javnost kot ga ima sam, saj se njuna priljubljenost že sedaj lahko primerja z priljubljenostjo rok zvezdnikov. Mladoporočenca sta se pred kratkim tudi izselila iz Kensingtonske palače v Frogmore Cottage, kar po navedbah virov ni bila povsem njuna odločitev, pač pa naj bi ju kraljeva družine s tem odrinila od dogajanja. Drugi razlog pa naj bi bil, da se družina zelo boji, da bi Meghan presegla celo slavo princese Diane, zato jo s selitvijo v drugo državo želijo zaščititi. 

princ harry, meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan pregnala pilota, tako naj bi ga izkoriščala meghan markle, princ harry Sumljivo ... Magazin Je vojvodinja Meghan že rodila?!
Komentarjev 4
  • milovan 16:01 23.april 2019.

    Kapibara, je, je! Samo se bojijo, da ne bi prevec zasencila Kate in bodocega kralja Williama. S Kate zivita ze v njeni (njuni) globoki senci. Zdaj pa so vse skrili za izgovorom, da bi M&H radi zascitili pred paparaci, da ...prikaži več se jim(ma) ne zgodi enaka usoda kot Diani.

  • kapibara 13:15 23.april 2019.

    Že velikokrat sem dajal: Ma, to ženšče, ni za v to kraljevo družino

Sorodne novice