Magazin > VIP
10560 ogledov

Je vojvodinja Meghan že rodila?!

meghan markle, princ harry
Njun zapis na Instagramu je sumljiv …
Vojvoda William in njegova žena Meghan sta 2. aprila svetu sporočila, da imata svoj profil na Instagramu, ki ga po mnenju britanskih medijev urejata kar sama, saj so zapisi zelo osebni.

Par je pred kratkim oboževalce prosil, naj za njunega otroka ne kupujejo daril, ampak denar raje nakažejo dobrodelnim organizacijam. To so očitno mnogi tudi storili. Vojvodinja in vojvoda sta se svojim podpornikom, ki so ju ubogali, v zapisu na Instagramu sedaj zahvalila in z izborom besed dvignila kar nekaj prahu. "Ni pomembno, ali ste darovali 5 ali 1000 funtov. Že s tem, da ste razširili besedo, ste naredili svoje. V imenu vojvode in vojvodinje (in dojenčka Sussex) se vam zahvaljujemo.“

Je Meghan že rodila? "Baby Sussex“ je namreč vzdevek, ki ga je javnost nadela njunemu otroku.
meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan se spet zoperstavlja dvoru
Lepotica naj bi otroka rodila še v tem mesecu, nemški mediji pa poročajo, da se bo otrok zagotovo rodil pred 7. majem, ko bosta Nemčijo obiskala Harryjev oče Charles in njegova žena Camilla. Dedek in babica rojstva vnuka verjetno ne bosta želela zamuditi …

Meghan in Harry sta sicer pred nekaj dnevi sporočila, da z javnosti pred porodom ne bosta delila podrobnosti, prav tako pa se Meghan po rojstvu pred bolnišnico ne bo nastavljala fotografom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Komentarjev 2
  • 36pikica79 14:25 18.april 2019.

    Kdo je spisal tole skrupocalo? Mrgoli napak, no. Dajte vsaj prebrat za sabo, preden oddate članek. Ali pa je za bralce vse dobro?

Sorodne novice