Magazin > VIP
13232 ogledov

Je to morda dokaz, da je bil princ William res nezvest?

princ william, kate middleton
Tega se britanska kraljeva palača ponavadi ne poslužuje.

Konec marca je odjeknila novica, ki je presenetila britansko visoko družbo. Vojvodinja Kate in njena dolgoletna prijateljica Rose Hanbury naj ne bi bili več v stikih. Zakaj sta se dekleti sprli, ni znano, britanski mediji pa so navedli več možnih razlogov, med drugim tudi to, da je Rose preveč željna pozornosti. Revija In Touch Weekly pa je pred kratkim poročala, da je situacija veliko bolj resna … Razlog, da je Kate ne želi več v svoji bližini, naj bi bil ta, da jo je William s prijateljico prevaral, medtem ko je pod srcem nosila princa Louisa, se pravi konec leta 2017 ali v začetku leta 2018.

Da to morda niso le govorice, nakazuje tudi dejstvo, da je kraljeva družina že uporabila pravna sredstva proti vsaj eni izmed britanskih publikacij, ki je objavila podrobnosti o govoricah. Ponavadi se britanska kraljeva družina ne poslužuje takih sredstev, temveč živi po načelu "ne pritožuj se in ne razlagaj". Pojavljajo pa se tudi ugibanja, ali se je bratska vez med Princem Harryjem in princem Williamom pretrgala prav zaradi resničnosti navedb o morebitni aferi in ne zaradi Meghan Markle, kot radi poudarjajo mediji, še poroča ibtimes.com.

kate middleton, Rose Hanbury Magazin Vojvodinja Kate se je sprla z dobro prijateljico
Komentarjev 2
  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:31 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com

  • NeAnonimni 14:28 11.april 2019.

    Ja in.

Sorodne novice