Magazin > VIP
5405 ogledov

Meghan in Kate: Tako se v resnici razumeta

kate middleton, meghan markle
Pravijo, da je Meghan Kate spravila v jok.

Babji ravs za zidovi Buckinghamske palače? Že nekaj časa se govori, da si ženi princa Harryja in princa Williama nista blizu. Več virov je povedalo, da je prvič pošteno počilo na pomerjanju oblačil družic pred Meghanino poroko. Kate naj bi v solzah zapustila prostor.

Katera je bila kriva za spor, vesta verjetno le vojvodinji, zagotovo pa drži, da se Meghan lahko od Kate veliko nauči. Vojvodinja Cambridgea, ki bo nekoč žena kralja Velike Britanije, je namreč zgledna članica kraljeve družine, ki sebe še nikoli ni postavila pred krono in pazi na vsak svoj korak. Meghan je bolj divjega duha in se že od samega začetka zoperstavlja pravilom dvora – vsaj kar se bontona oblačenja tiče.

Kako napeto je v resnici med Kate in Meghan?

Za Elle je spregovoril vir, ki pravi, da vojvodinji druga drugo spoštujeta, a da živita "ločeni življenji“ in da imata "različne interese“. Kljub temu je Kate Meghan v veliko oporo. Z nasveti ji je rada pomagala pri pravilih, ki so zapisana v strogem protokolu in veljajo za vse člane kraljeve družine. "Vsak prehod je težak, še zlasti v instituciji z močno tradicijo in dolgo zgodovino,“ pravi vir. Dekleti menda poleg kraljeve fundacije združuje tudi njuna ljubezen do umetnosti in izobraževanja, kmalu pa bosta imeli še eno skupno točko – vzgojo otrok.

Meghan naj bi rodila aprila in zagotovo bo svojo svakinjo kdaj pa kdaj prosila za kakšen nasvet. Kate je namreč tudi na tem področju izkušenejša, saj ima tri otroke.

Komentarjev 1
  • Aro 12:53 12.marec 2019.

    A to imata obe leteče krožnike na glavi? On črnka še večjega...lepe so ni kaj

Sorodne novice