Magazin > VIP
6153 ogledov

Starša vojvodinje Kate naj bi bila v težavah

carole middleton, michael middleton
Govorice so zaskrbljujoče.

Družina vojvodinje Kate spada med najbolj premožne družine na Otoku, zato so najnovejše govorice o Middletonovih veliko presenečenje.

Carole in Michael Middleton sta svoje bogastvo zaslužila s podjetjem Party Pieces, ki sta ga ustanovila leta 1987 in katerega vrednost je bila leta 2018 ocenjena na 34,5 milijona. Sedaj pa so začele krožiti informacije, da je podjetje pred stečajem.

Več tujih medijev je po pisanju Vip.de poročalo, da sta Michael in Carole odpustila kar polovico svojih zaposlenih. Po poročanju The Sun je slaba novica o prekinitvi delovnega razmerja najprej doletela ljudi, ki so bili zaposleni v skladišču. Odpoved so dobili pred božičem. Viri tudi trdijo, da se stvari ne skladiščijo več, ampak naročajo glede na potrebe. "V podjetju vlada predpotopno vzdušje,“ pravi vir.

"Party Pieces svojim zaposlenim dolguje zaupanje, zato se na špekulacije ne more odzvati. Lahko pa potrdimo, da se trenutno ukvarjamo z novimi razvojnimi partnerstvi in delamo na dolgoročnih strategijah. Del tega je tudi pregled struktur glede na zastavljene finančne cilje,“ so se na govorice odzvali v podjetju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.