Magazin > VIP
23552 ogledov

Zato je otroka držal Harry

meghan markle
1/5
epa
Mnogi se sprašujejo, zakaj Meghan ni bila tista, ki je držala otroka, ko sta ga s soprogom predstavila svetu.

Harry in Meghan sta dala dvoru že kmalu po poroki vedeti, da bosta stvari delala drugače. Tako sta tik pred porodom sporočila, da po rojstvu otroka ne bo snemanja pred bolnišnico, prav tako pa še vedno nista razkrila, kje in kako je vojvodinja rodila. Te podrobnosti naj bi javnost sicer izvedela v kratkem.

meghan markle Magazin Spodrsljaj po rojstvu sina princa Harryja

Na prve posnetke malega princa smo morali počakati dva dni. V palači Windsor je otroka pred fotografe nesel Harry in ne novopečena mamica, kot je to sicer v navadi, kar je mnoge presenetilo.

charles, diana | Avtor: Profimedia Profimedia

"To je bila Harryjeva zavestna odločitev, saj želi svetu pokazati, da je sodoben mlad očka in zaljubljen v svojega dečka,“ je za RTL povedal strokovnjak za kronane glave Michael Begasse in dodal, da se Harry očetovskim dolžnostim ne bo izmikal, na kar nakazujejo tudi govorice, da bo par prvi konec tedna preživel sam s sinom – brez svojih zaposlenih. "Ta družina je poosebljena ljubezen. Otrok bo odraščal v harmoničnem okolju,“ je še povedal Begasse in razložil, da so časi, ko je na dvoru imela glavno besedo pri vzgoji otrok varuška, mimo.

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 3
  • milovan 16:17 10.maj 2019.

    Ja, lepa druzinica. In prav je, da je Harry takoj prevzel vlogo oceta. Da bosta zdruzno z Meghan vzgajala svojega sina. Brez varusk v glavni vlogi! Lepo!!

  • marsal 16:12 10.maj 2019.

    Reptili !