Magazin > VIP
8341 ogledov

Harry in Meghan pokazala sina

meghan markle
1/5
sky news
Mali princ se je rodil v ponedeljek.

Vojvoda Harry in njegova soproga sta se v ponedeljek razveselila sina, ki je na svet privekal ob 5.26. Danes sta ga predstavila javnosti - zavitega v belo odejico.

Meghan je povedala, da je njen sinček "sanjski", saj je zelo miren, Harry pa je dodal, da je starševstvo čudovito in da se mali princ spreminja iz dneva v dan. Pošalil se je tudi, da ima že poraščen obrazek. Harry in Meghan imena nista razkrila, prav tako pa nista komentirala govoric, kje je vojvodinja rodila.

Že pred rojstvom otroka je par javnost obvestil, da bodo morali tokrat na prve posnetke novega člana kraljeve družine malo počakati in da se Meghan vsekakor ne bo fotografirala pred bolnišnico tako, kot je to storila Williamova Kate.

Predstavitev novega člana je potekala v dvorcu Windsor. Par je k sebi povabil televizijo Sky News, fotografa in novinarja agencije Press Association ter (na veliko presenečenje) tudi ameriško televizijo CBS, za katero dela Meghanina dobra prijateljica Gayle King.

Pričakuje se, da se bo par za nekaj tednov umaknil. Harry si bo privoščil 14-dnevni očetovski dopust, otroka pa bomo naslednjič verjetno videli šele na dan, ko bo potekal krst, ki bo verjetno čez tri mesece.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.