Magazin > VIP
2098 ogledov

Zaradi tvita o novem princu izgubil službo na BBC

meghan markle epa
Ponorčeval se je iz rasne pripadnosti vojvodinje Meghan Markle.

Radijski voditelj Danny Baker je na Twitterju objavil črnobelo fotografijo para z opico in ob tem zapisal, da "kraljevi dojenček zapušča bolnišnico". Seveda se je Dannyjeva objava nanašala na vojvodinjo Meghan in princa Harryja, ki sta v ponedeljek prvič postala starša.

BBC, kjer je voditelj zaposlen, je takoj obsodil dejanje in Bakerja odpustil. Pravijo, da se je s tem zapisom posmehoval rasni dediščini vojvodinje in da je bila to resna napaka v presoji, ki je v nasprotju z vrednotami, ki jih želijo predstavljati, kot je povedal njihov predstavnik in dodal: "Danny je briljanten voditelj, vendar z nami ne bo več sodeloval pri tedenski oddaji."

Danny se je sicer na Twitterju že opravičil, da je šlo za neumno in nepremišljeno šalo in se malemu princu tudi opravičil. 

kate middleton, princ william Svet Vrhunsko voščilo princa Williama bratu Harryu meghan markle Meghan in harry Magazin Meghan in Harry: To pomeni ime njunega sina

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice