Magazin > VIP
11683 ogledov

Sarkazem? Meghanin oče podal izjavo!

meghan markle
Oglasil se je dedek malega princa.

Thomas Markle, ki s hčerko Meghan ne govori že od njene poroke, 19. maja 2018, je po rojstvu vnuka podal izjavo za javnost. “Veseli me, da sta mama in otrok dobro. Ponosen sem, da se je moj vnuk rodil v kraljevo družino. Prepričan sem, da bo kroni in Britancem služil z milostjo, dostojanstvom in ponosom. Bog naj blagoslovi otroka. Želim mu zdravja in sreče. Čestitke vojvodinji Meghan in princu Harryju. Bog, obvaruj kraljico.”

Lepo, da je v izjavi omenil tudi kraljico. Ta je zaradi njega zagotovo kakšno noč zelo slabo spala ... Kot je znano, sta se Meghan in njen oče sprla, ker Thomas ni poslušal nasvetov dvora in dajal intervjuje, ki so kraljevo družino večkrat spravili v neroden položaj. Med drugim je razkril Harryjevo politično prepričanje, kraljevo družino pa primerjal s kultom. Osebno se je obrnil tudi na kraljico in jo prosil, naj Meghan prepriča v pogovor z njim. Kraljica tega seveda ni storila, zaposleni na dvoru pa so bili nad to prošnjo ogorčeni, tudi zato, ker je z njo spet ponižal svojo hčerko.

princ harry | Avtor: Profimedia Profimedia

Kje je rodila?

Še vedno pa ni znano, ali je vojvodinja sina rodila doma ali v bolnišnici. Po podatkih Bilda je porod potekal v njuni hiši Frogmore Cottage, Daily Mail pa piše, da so Meghan v nedeljo odpeljali v bolnišnico. Po njihovih informacijah naj bi rodila v bolnišnici Portland Hospital, kjer sta se rodili princesi Beatrice in Eugenie.

Sobica za malega princa je že nekaj tednov pripravljena. Pri opremljanju naj bi Meghan pomagala teniška igralka Serena Williams, zanjo pa je kraljevi par odšel več kot 175 tisoč evrov. Trideset tisočakov je stal le zaslon, ki prekriva eno steno in bo otroku prikazoval sproščujoče prizore. 

Veliko se govori tudi o Harryjevi ganljivi gesti. Tako se je včeraj poklonil materi. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.