Magazin > VIP
8940 ogledov

Nekdanja žena Meghaninega očeta svari novopečeno mamico

meghan markle
Po tem, ko je Meghan Markle rodila prvega otroka, se je oglasila prva žena njenega očeta.

Roslyn Markle se je leta 1964 poročila s Thomasom Marklom, očetom Meghan Markle. Zakon, v katerem so se jima rodili otroci, se je končal z ločitvijo. Roslyn nekdanjega moža nima v najlepšem spominu. 

Roslyn Meghan opozarja, naj do očeta ohrani distanco. "Meghan je že večkrat pokazal, da mu ne more zaupati. Zagotovo to ve," je povedala za Mirror in dodala, da se je odločila javno spregovoriti, ker jo skrbi. Archie si po njenih besedah zasluži odrasti v srečni družini, kjer ne bo obkrožen z ljudmi, ki se želijo maščevati drug drugemu. "Tom je bil grozen oče. Zakaj misli, da bi bil odličen dedek?" se sprašuje nekdanja žena. 

meghan markle Magazin Zato je otroka držal Harry

Nekdanji mož naj bi jo varal in v nekem trenutku družino tudi zapustil, ker si je želel samskega življenja. Za otroke naj mu ne bi bilo mar. Thomas, ki ima poleg Archieja še pet vnukov, naj dveh sploh še ne bi spoznal, s preostalimi pa naj bi imel le občasne stike. 

Thomas Markle zanika obtožbe, ki jih je na njegov račun izrekla nekdanja žena. "Če vas kaj zanima, vprašajte moje otroke. Ne pozabite, da sta tako Samantha kot Tom mlajši zapustila mamo in prišla živet k meni zaradi njenih številnih slabih navad in zlorabe. Do tega trenutka nisem rekel nič žalega čez Roslyn, a zdaj se moram braniti," je dejal. 

meghan markle Magazin Spodrsljaj po rojstvu sina princa Harryja meghan markle Magazin Sarkazem? Meghanin oče podal izjavo!
Komentarjev 3
  • ode 19:00 11.maj 2019.

    Ciganka na Dolenjskem je dobila 18. otroka, pa nikjer nič ne piše o tem.

Sorodne novice