Magazin > VIP
18969 ogledov

To je razlog, da ima Meghan Markle še vedno trebušček

meghan markle epa
Vprašanje, ki si ga je postavil marsikdo …

Prve fotografije vojvodinje Meghan Markle in malega Archieja je čakal ves svet. Trenutno najbolj popularen dojenček na svetu, ki se je rodil prejšnji ponedeljek, je prekrasen, veliko pozornosti pa je s svojim videzom požela tudi Meghan, ki je kar žarela. Večini mamic je bilo všeč tudi, da vojvodinja ni skrivala svoje poporodne postave, temveč je celemu svetu pokazala, da ima tri dni po porodu še vedno trebušček, kar je seveda povsem normalno, čeprav se je večini zdel malce velik. Zakaj je temu tako, preberite v odgovoru strokovnjaka. 

"Spodnji del trebuha je bolj izrazit pri manjših ženskah. Poporodna postava je odvisna tudi od teže otroka. Velika razlika je, ali otrok tehta tri ali pa štiri kilograme. Vlogo igra še pridobljena teža in aktivnost med nosečnostjo. Razlika je tudi med prvo in vsako naslednjo nosečnostjo. Po drugi ali tretji nosečnosti se maternica veliko hitreje krči in vrne v prvotno stanje, prav tako se hitreje krči, če ženska doji. Obstaja veliko dejavnikov, ki vplivajo na poporodno postavo, kot so genetika, rast, velikost otroka, dojenje, stanje v nosečnosti in drugo," je za hrvaški portal Miss7 povedal ginekolog.

princ harry, meghan markle Meghan Markle pozabljena Magazin Meghan pozabljena! Preberite, kakšen ulov je njegova druga žena!
Komentarjev 3
  • sam50 18:21 14.maj 2019.

    Moja žena je tudi bolj drobne postave,dvakrat je rodila,ampak je v primerjavi z njo izgledala neprimerno boljše in če je to,kar vidimo na sliki "trebušček",kaj je potem trebuh???Po mojem je gospa rodila kakšen teden pred razkritjem javnosti in to s ...prikaži več carskim rezom,pa je lepo povita in obložena,da je zdržala za predstavo pred javnostjo...

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 17:53 14.maj 2019.

    edina krava k ma teleta, novica dneva

  • roal 13:03 14.maj 2019.

    Ja, eh, .. eh, eeeeh, ful zanimivo, ja. No, ja, za zajčke, pa srnice in miške, veverice in ostale prikupne živalice.

Sorodne novice