Magazin > VIP
8186 ogledov

Meghan Markle: Preden je ujela Harryja, je lovila tega lepotca

Matt Cardle
Dopisovanje je prekinil on.

Meghan Markle si je nekaj mesecev pred romanco s princem Harryjem dopisovala z britanskim zmagovalcem X Factorja, Mattom Cardlom. Meghan naj bi mu pihala na dušo in mu zatrjevala, da je velika oboževalka njegovega dela ter mu predlagala snidenje.

Igralka je leta 2015 nekaj časa živela v Veliki Britaniji in si želela Mattove družbe. V tistem času pa naj bi oko nanjo vrgel Ashley Cole in poskušal osvojiti njeno srce, piše The Sun. "Matt ji je začel slediti na družbenih omrežjih, ker se mu je zdela lepa. Presenečen je bil, ko mu je takoj začela slediti nazaj in mu pošiljati sporočila. Ni mogel verjeti, da je hollywoodska zvezda vedela, kdo je. Zelo je bil počaščen. Nekaj časa sta klepetala, preden je predlagala, da se dobita,“ je povedal vir. Matt je nato spoznal svoje dekle in si nehal dopisovati z bodočo vojvodinjo. Pevec je še vedno v zvezi z Amber Hernaman, za katero pravi, da mu pomaga pri boju z odvisnostjo. Matt je bil namreč odvisen od drog in alkohola.

Kakor koli že, vse je za nekaj dobro … Če se ne bi tako izteklo, Meghan verjetno ne bi spoznala princa svojih sanj.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice