Magazin > VIP
11592 ogledov

Je Meghan Trumpu s tem "pokazala sredinec"

Meghan Markle
1/6
Pravijo, da dejanja povedo več kot tisoč besed …

Prejšnji teden se je na uradnem obisku Velike Britanije mudil ameriški predsednik Donald Trump z družino. V sklopu tridnevnega obiska se je veliko družil predvsem s kraljevo družino. Na dogodkih pa je manjkala Meghan Markle, kar se je mnogim zdelo nenavadno, glede na to, da je po rodu Američanka in da se je dogodkov udeležil njen soprog, princ Harry.

Uradni razlog je bil ta, da je vojvodinja na porodniškem dopustu in se uradnih dogodkov še ne udeležuje. Neuradni pa naj bi bil, da je Trump pred obiskom Velike Britanije dal intervju za The Sun, v katerem ga je novinar opomnil, da Meghan Markle ni njegova podpornica in da je izjavila, da se bo preselila v Kanado, če bo na predsedniški volitvah zmagal. Trump je na to odgovoril, da tega ni vedel in dodal: “Kaj naj rečem? Nisem vedel, da je 'nasty' (nesramna, op. avt.).”  

Je pa zanimivo, da se je Meghan le dva dni po ameriškem visokem obisku udeležila tradicionalne parade ob kraljičinem rojstnem dnevu. Videti je bila odlično razpoložena in nasmejana. Verjetno pa je s to udeležbo povedala veliko več, kot če bi se na Trumpovo provokacijo javno odzvala. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

Ponedeljek: Numeroskop in erotični in horoskop franko, čarobni dan, tjaša kokalj

Komentarjev 6
  • vera81 12:56 10.junij 2019.

    Vas prosim take nagnusne komentarje držite zase a ste kaj boljši s takimi komentarji

  • Skira 12:17 10.junij 2019.

    Fukara zahojena

  • perhan63 10:16 10.junij 2019.

    hollywoodska pofuknjača

Sorodne novice