Magazin > VIP
15168 ogledov

Na tako zvit način se je kraljica norčevala iz Trumpa

kraljica, trump
Prepričani so, da je kraljica med obiskom predsednika Trumpa javnosti pošiljala skrita sporočila.

Kot je znano, je predsednik ZDA, Donald Trump, na tridnevnem obisku v Veliki Britaniji, kjer ga je sprejela tudi kraljica, s katero se je predsednik srečal na svečani večerji.

trump, kraljica Magazin Zato se Trump kraljici ni priklonil

Ko so fotografije banketa prišle v javnost, so se nekateri namuznili, saj so prepričani, da je kraljica svetu pošiljala skrita sporočila in razkrila, kaj si v resnici misli o Američanu.

Monarhinja si je namreč za to priložnost nadela tiaro, ki je okrašena z rubini. Drage kamne je dobila od Burmancev za poroko. Rdeči rubini naj bi imeli posebno moč – odganjajo menda zlo in bolezen.

To pa še ni vse … Kraljica naj bi Trumpu povedala, da bo jedel s krožnikov, ki so del servísa kralja Georgea IV. in je sestavljen iz več kot 4000 kosov. Gre tudi v tem primeru za skrito sporočilo? Morda. Velika Britanija je leta 1806 torej že izdelovala drage servíse, ZDA pa so tistega leta praznovale šele 30. obletnico neodvisnosti, poroča Vogue.

Komentarjev 5
  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:24 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Tupamaros 23:39 05.junij 2019.

    Komentar? Kakšen komentar?Tega se ne splača niti prebrati.

  • mph 17:05 05.junij 2019.

    Jaz še vedno upam, da je to fake news, bi pokvaril ves dober vtis, ki ga je do sedaj naredil. To bi bilo na nivoju Pahorja, ko je prvič postal predsednik vlade, ko je za vsako ceno silil Rupla v ...prikaži več ospredje, Pahorja pa so med drugim ravno zato volili, da več ne vidijo ravno tega in njemu podobnih.