Magazin > VIP
2810 ogledov

Se je Melania s tem poklonila princesi Diani?

Melania Trump
1/4
Oboževalci navdušeni!

Ameriški predsednik Donald Trump in njegova soproga Melania se te dni mudita na službenem obisku Velike Britanije, Melania pa je tudi tokrat navdušila z izborom svoje oprave. V Buckinghamsko palačo je namreč prišla v beli obleki z modrim ovratnikom in pasom, znamke Dolce & Gabbana, na glavo si je poveznila bel klobuk Herve Pierre z modrim trakom, obuta pa je bila v čevlje Manolo Blahnik. Stil je močno spominjal na eno izmed oprav pokojne princese Diane, ki je oboževala mornarske kombinacije. Se je Melania na ta način poklonila princesi Diani? Oboževalci so bili navdušeni!

Malo manj navdušenja pa je predsednik Trump pokazal nad vojvodinjo Meghan Markle, ki je nekoč povedala, da se bo odselila v Kanado, če bo Trump zmagal na predsedniških volitvah. Meghan tudi ni bilo na uradnih srečanjih s predsednikom in britansko kraljevo družino, razlog naj bi bil porodniški dopust, se je pa zato enega izmed srečanj udeležil njen soprog, princ Harry in prijazno klepetal s predsednikovo hčerko Ivanko Trump

Melania Trump | Avtor: YouTube YouTube

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice