Magazin > VIP
2868 ogledov

Nečakinja princese Diane ujeta z 32 let starejšim milijonarjem

Kitty Spencer Instagram
Le kaj se plete po glavi lepe in mlade Kitty?

28-letno nečakinjo pokojne princese Diane lady Kitty Spencer so paparaci v New Yorku ujeli z 60-letnim Michael Lewisom, za katerega se že nekaj časa šušlja, da je njen fant. Par je skupaj izstopil iz hotela The Mark, kjer je februarja zabavo za dojenčka praznovala vojvodinja Meghan Markle

Kitty je Michaela nežno objela čez rame, medtem ko sta se sproščeno sprehajala po ulicah New Yorka. 60-letnik je lastnik podjetja z oblačili Whistles, njegovo premoženje pa je ocenjeno na 102 milijonov dolarjev. Sicer pa Lewis ni edini zreli moški, ki ga je lady Spencer kdaj ljubila. Pred njim je bila namreč kar štiri leta v zvezi z Niccolom Barattierijem di San Pietro, s katerim sta zvezo končala leta 2017.

Lady Kitty Spencer je svet nase opozorila na poroki princa Harryja in Meghan Markle ter priznala, da ji je večja pozornost tabloidov prinesla ogromno sledilcev na Instagramu. Kitty danes živi v Londonu, kjer dela kot uspešen model, odraščala pa je v Cape Townu.

Magazin Harry in Meghan s posebnim spominom na Diano orosila oči Britancev
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice