Magazin > VIP
10552 ogledov

Harry in Meghan s posebnim spominom na Diano orosila oči Britancev

Epa
Harry in Meghan sta na poseben način izrazila čast prekmalu umrli princesi Diani. Poteza mladoporočencev je mnoge, ki so se jo spet spomnili, oziroma je niso nikoli pozabili, spravila v jok.

Megan Markle, od sobote naprej žena princa Harryja, ni imela nikoli priložnosti spoznati mame svojega moža, princese Diane. Diana je pri le 38 letih leta 1997 umrla v tragični prometni nesreči v Parizu. Spomin nanjo v srcih mnogih Britancev in Britank živi še danes, kar se je videlo tudi ob množici čustvenih sporočil na socialnih omrežjih, ki so omenjali Diano.

Princ Harry in Meghan Merkle sta na svoji romantični poroki Diani čast izkazala na nekaj različnih načinov. Oba princa, tako starejši William, kot mlajši Harry v svojih intervjujih znova in znova poudarjata, kako zelo pogrešata mamo Diano. 

Meghan Markle Magazin Oglasil se je oče Meghan Markle

Bila bi ponosna

"Mislim, da bi bila moja mama presrečna in ponosna, če bi bi spoznala Meghan. Srečna bi bila, ker sem srečen jaz. Ti dnevi so zame izjemno težki, saj jo zelo pogrešam. Težko mi je, ker z njo ne morem deliti tega srečnega trenutka. Prepričan sem, da je vedno ob meni in z nami," je v intervjuju pred poroko dejal princ Harry, ki je bil star 12 let, ko se je zgodil tragični dogodek v francoski prestolnici.

poroka, meghan markle | Avtor: Epa Epa

harry Magazin Harry je imel v cerkvi težavo

Dodal je, da bi se Meghan in Diana prav gotovo zelo dobro razumeli. "Bili bi si blizu, v to ne dvomim. Bili bi dobri prijateljici," je dodal princ, Meghan pa je dodala, da je pomembno, da je princesa Dina del njune zgodbe.

Magazin Izraz na obrazu Harryjeve bivše povedal vse

Že pred poroko sta princ in Meghan oddala čas princesi Diani. Poročni prstan je bil namreč izdelan in velikega dragega kamna iz Bocvane, kjer je par preživel skupne počitnice in številnih malih dragih kamenčkov prevzetih iz nakita, ki je pripadal princesi Diani.

Zanimivo je, da je prav 33-letni Harry dobil zamisel o poročnem prstanu. Tudi na ta način je bila Diana del poroke. Prav tako je bilo belo cvetje, s katerim so okrasili kapelico St. George, priljubljeno cvetje Diane. 

poroka, meghan markle | Avtor: Epa Epa

Meghan Markle In jo dobila Magazin Poročila se je s Harryjem, včasih pa je želela fotografijo s srbskim velikanom

Prav tako je imela edini govor na poroki Dianina sestra Lady Jane Fellowes. 

Diane so se ob poroki spomnili številni Britanci, ki so na socialnih omrežjih izrazili željo, da bi Diana prisostvovala poroki, če bi bila še živa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.