Magazin > VIP
26360 ogledov

Izraz na obrazu Harryjeve bivše povedal vse

Epa
Na poroko princa Harryja in Meghan Markle sta prišli kar dve nekdanji prinčevi dekleti.

Da ji ni vseeno, se je videlo po izrazu na njenem obrazu, so o Chelsy Davy, 32-letnem nekdanjem dekletu princa Harryja zapisali britanski mediji. Kamere so jo nekajkrat ujele zamišljeno, kar je bil povod, da so se na socialnih omrežjih takoj pojavile šale na njen račun.

meghan markle Magazin Meghan Markle po vseh teh šokih končno spregovorila

Princ Harry je imel s Chelsy Davy turbulentno zvezo, ki je trajala kar sedem let, od leta 2004 do leta 2011. Chelsy je hči bogatega veleposestnika, ki je odrasla v Zimbabveju, v Anglijo pa se je preselila zaradi šolanja in tudi zato, da bi bila bliže princu. 

Chelsy se ni želela tesneje povezati s Harryjem, saj ji ni bilo všeč, da bi bila pod drobnogledom javnosti in medijev. Da ji ni vseeno, da s princem ni več skupaj se je videlo na poroki Harryja in Meghan, ko so jo televizijske kamere nekajkrat ujele zamišljeno. 

 | Avtor: Epa Epa

poroka, meghan markle Harry in Meghan poročena! Magazin Harry in Meghan poročena!

Poroke se je udeležila tudi igralka Cressida Bonas, ki je bila s princem v razmerju od leta 2012 do leta 2014. Britanka je po razhodu s Harryjem povedala, da se je, ko je hodila s princem, počutila kot "ptica v zlati kletki". Dejala je, da to ni dobro za njeno igralsko kariero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.