Magazin > VIP
14353 ogledov

Oglasil se je oče Meghan Markle

Meghan Markle epa
Oče Meghan Markle je odpovedal prihod na kraljevo poroko. Takoj po poroki pa se je le oglasil s sporočilom.

Princ Harry in Meghan Markle sta se poročila v kapeli v gradu Windsor. Na poroki ni bilo nevestinega očeta, ki je prihod odpovedal zaradi zdravstvenih težav. 

meghan markle Škandal! Magazin Meghanin oče prodal lažne paparco fotografije

Thomas Markle bi moral svojo hčerko, Meghan Markle, pospremiti do oltarja, a je svoj prihod v Veliko Britanijo odpovedal. Doživel naj bi srčni napad. Markle je trdil, da je za njegove težave kriv stres, še zlasti naj bi ga jezila njegova hčerka Samantha, ki je za medije spregovorila o slabem odnosu s slavno polsestro.

Da ne bo odpotoval v Anglijo pa se je odločil po tem, ko se je razvedelo, da je za mastne denarce prodal lažne paparaco fotografije. Pravi, da ni želel škoditi hčerki ali britanskemu dvoru in da se z agencijo ni dogovoril zaradi denarja, ampak imidža. 

meghan markle Magazin Po škandalu: Oče Meghan Markle odpovedal prihod na poroko

Namesto Thomasa Markla je pred oltar nevesto pospremil princ Charles, Markle pa se je oglasil takoj po poroki. TMZ navaja njegove besede: "Moja deklica je videti čudovito. Videti je srečna. Želel bi si, da bi bil na poroki. Želim jima ljubezen in srečo."

Dodala je, da je poroko, ki jo je spremljal po televiziji, doživel zelo čustveno. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.