Magazin > VIP
15371 ogledov

Meghanin oče prodal lažne paparco fotografije

meghan markle
1/3
Na britansko kraljevo družino se je tik pred poroko leta prilepil nov škandal.

Le teden dni pred kraljevo poroko je nevestin oče Thomas Markle obtožen sodelovanja z britanskim paparaco fotografom Jeffom Raynerjem. Fotograf je slike, na katerih Thomas v kavarni na računalniku gleda fotografije svoje hčerke Meghan Markle in bodočega zeta princa Harryja, fotografije, kako se odpravlja na pomerjanje ter serije nekaterih drugih fotografij, menda prodal za 180 tisoč dolarjev.

Princ Harry, Meghan Markle Magazin Harry in Meghan: Policija se ne boji teroristov, ampak ...

To ne bi bilo nič nenavadnega, če na dan ne bi prišla zgodba, da je Thomas s paparacem menda sodeloval in da ni šlo za nadlegovanje, pač pa sodelovanje. Fotografije so bile posnete blizu njegovega doma, v mehiškem Rosaritu. Če je to res, je situacija precej bizarna, saj je Thomas ves čas ponavljal, da si želi miru in anonimnosti, za to je javnost uradno prosila tudi Kensingtonska palača, ki domnevnega škandala še ni komentirala.

Meghan Markle Magazin Meghan Markle: Tako grdo je končala svoj prvi zakon

Kakorkoli, Thomas bo v soboto 19. maja hči popeljal v naročje britanskega princa Harryja, kar je bilo uradno potrjeno ta mesec, kljub temu, da se je na veliko namigovalo, kako si Meghan z očetom ni blizu. Pomembno vlogo bo v soboto odigrala tudi nevestina mama Doria Ragland, ki bo skupaj s hčerko pripotovala v kapelo St Georga, kjer se bo odvijal obred.

Komentarjev 2
  • Dusan Kokalj 15:55 17.maj 2018.

    Žlahta je strgana plahta.Noben tujec ti ne more narediti toliko zla kot ti ga lahko domači.

  • perhan63 20:24 14.maj 2018.

    bravo ana..kapo dol

Sorodne novice