Magazin > VIP
13759 ogledov

Meghan Markle v javnosti na robu solz

meghan markle
1/5
Zaročenki princa Harryja je bilo hudo.

Meghan Markle je svojega zaročenca, princa Harryja, pospremila na zelo žalosten dogodek – spominsko slovesnost ob prazniku Anzac Day, ko se spominjajo avstralskih in novozelandskih vojakov, ki so padli v prvi svetovni vojni.

Slovesnost se je začela ob 5.30 uri zjutraj v Londonu. Par je ob prihodu sprejela Novozelandka, ki ju je pozdravila na tradicionalen novozelandski način – oba sta se njenega nosu za nekaj sekund dotaknila s svojim. "Meghan je bilo lepo spoznati in z njo ter Harryjem deliti dih življenja in naše kulture,“ je pozneje povedala.

Meghan si je za to priložnost nadela dolg siv plašč in črn klobuk. Na levi strani je nosila makov cvet - "Remembrance Poppy“ - ki predstavlja simbol spomina na žrtve vojn. Meghan in Harry sta sedela drug ob drugega in si izmenjala zaljubljene poglede. A tudi Harry Meghan ni mogel vzeti bolečine, ki jo je občutila med slovesnostjo. Kot poročajo, so se po tem, ko je sonce vzšlo, v Meghaninih očeh jasno videle solze, ki jih je poskušala skriti.

meghan markle, princ harry Magazin Harry in Meghan: Temne napovedi pred poroko leta

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.