Magazin > VIP
13704 ogledov

Harry in Meghan: Temne napovedi pred poroko leta

meghan markle, princ harry
Ta poznavalka britanskega dvora in avtorica jima ne napoveduje nič lepega.

Ljubezen med princem Harryjem in Meghan Markle se zdi pravljična, če gre verjeti avtorici in znani feministki Germaine Greer, pa ta pravljica ne bo dočakala srečnega konca. Greer je za avstralsko oddajo 60 Minutes namreč povedala, da je prepričana, da bo Meghan nekoč pobrala svoje stvari in pobegnila iz krempljev britanskega dvora. Meghan je namreč za Harryja veliko žrtvovala – svoje lagodno življenje v Kanadi in igralsko kariero. "Dolgčas ji bo. Menim, da je pritisk, da zbežiš iz tega 'podjetja', gromozanski. Zbežala bo,"  je Greer še izjavila in namignila na Meghanin prvi propadli zakon. "To se je nekoč že zgodilo." Avtorica pa je Američanko verjetno užalila tudi s trditvijo, da se bo s Harryjem poročila zgolj iz koristoljubja.

Udarec pod pasom je bila tudi izjava, da si nihče ne želi njunih otrok, saj ne bodo nikoli dočakali prestola. "Bolj bi bilo moderno, če ne bosta imela otrok,“ je še dodala Greer in jima za konec zaželela veliko sreče ter dodala, da upa, da bo njuno skupno življenje čudovito. Meghan je na koncu dala še nasvet, naj ne vztraja, ko se bodo razmere poslabšale. "Bodi pripravljena na odhod."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.