Magazin > VIP
10059 ogledov

Meghan Markle: Tako grdo je končala svoj prvi zakon

Meghan Markle
Njen mož ločitve ni pričakoval.

Princ Harry bo svojo Meghan Markle maja popeljal pred oltar. To bo igralkin drugi zakon. Dve leti je bila lepotica namreč poročena s filmskih producentom Trevorjem Engelsonom. Konec zakona je moža zelo presenetil, v knjigi 'Meghan, A Hollywood Princess' piše avtor Andrew Morton.

Morton pravi, da sta se Meghan in Trevor spoznala v nekem baru, ko je bila še na začetku igralske kariere. Po tem, ko je dobila vlogo v seriji Nepremagljivi dvojec, se je morala preseliti v Kanado in s Trevorjem, s katerim je bila takrat že zaročena, sta bila prisiljena voditi zvezo na daljavo. Tik pred poroko so Meghan sporočili, da bodo snemali tudi drugo sezono, a ju to v tistem trenutku ni motilo, so se pa prepirčki začeli pojavljati že kratek čas zatem. Kljub temu je Trevorja konec zakona zadel kot strela z jasnega, trdi Morton.

Nesrečnež naj bi izjavil, da se je počutil kot kamen v ženinem podplatu. Trevorjev prijatelj pa naj bi avtorju še razkril, da se je zakon končal tako na hitro, da je Meghan poročni in zaročni prstan Trevorju vrnila kar po pošti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.