Magazin > VIP
2452 ogledov

Harry in Meghan: Policija se ne boji teroristov, ampak ...

Princ Harry, Meghan Markle
Policija zelo zaskrbljena.

Že pred poroko princa Harryja in njegove Meghan Markle na Otoku vladajo posebne razmere. Tamkajšnje oblasti so namreč močno zaskrbljene, saj takšna poroka s sabo prinaša tudi nevarnosti.

Policija se zato že mesece pred poroko, ki bo 19. maja, ukvarja z varovanjem. Sestavili so posebno enoto, ki nadzoruje kar 160 zalezovalcev para, večino od njih bodo pred velikim dogodkom obiskali policisti in zdravstveno osebje, poroča Mirror. Od teh 160 zalezovalcev naj bi jih sedem predstavljajo resno nevarnost, šest oseb so zaradi duševnih težav priprli. Policija meni, da zalezovalci v tem primeru predstavljajo večjo nevarnost od teroristov.

Policija o varnostnih ukrepih ne želi govoriti, je pa še sporočila, da je moralo kar 4200 policistov, ki so želeli maja na dopust, svoje načrte odpovedati, in da bodo okoli gradu Windsor postavili varnostne ograje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.