Magazin > VIP
8632 ogledov

Brat Meghan Markle: "Ni še prepozno!"

meghan markle, princ harry
1/4
Tri tedne pred poroko je Thomas Markle mlajši napisal pismo zaročencema.

Thomas Markle mlajši je polbrat igralke Meghan Markle, ki se bo 19. maja poročila z britanskim princem Harryjem. Thomas je v reviji In Touch objavil pismo, v katerem je princu Harryju položil na srce, da ni še prepozno. 

Thomas v pismu ni bil nič kaj prijazen do svoje sestre. Opisal jo je kot plitko, naduto žensko in podpovprečno igralko, ki bo osramotila tako princa Harryja kot kraljevo družino. "Postalo je zelo jasno, da je to največja napaka v zgodovini kraljevih porok. Meghan Markle več kot očitno ni prava ženska zate. Ni mi jasno, zakaj ne vidiš Meghan, tako kot je in kot jo svet zdaj vidi," Thomas sprašuje princa Harryja.  

Sestro je obtožil, da je izkoristila njunega očeta. Oče naj bi za uresničitev njenih igralskih ciljev moral razglasiti bankrot, po uspehu pa je Meghan nanj pozabila. "Ko je čas, da vrne nazaj denar, pozabi na lastnega očeta, kot da ga nikoli ne bi poznala. Več kot očitno je, da ji je hollywoodska slava stopila v glavo," je v pismu oster Thomas. 

Zameri ji tudi, da na poroko ni povabila sorodnikov, ampak popolne tujce. "Kdo naredi to? Ti in kraljeva družina bi morali ustaviti to lažno poroko iz pravljice, preden bo prepozno," meni Thomas. "Meghan je še vedno moja sestra, moja družina. Ne glede na to, kaj se zgodi z njo, če ne želi poznati ne mene ne preostale družine, je družina zame na prvem mestu. Človek bi mislil, da bo kraljeva poroka zbližala razdeljeno družino, a smo za Meg očitno le oddaljeni sorodniki."

Princ Harry in Meghan nista še uradno objavila seznama povabljencev na njuno poroko. Za zdaj je znano, da je na poročno slovesnost povabljenih 600 ljudi, od tega se jih bo 200 udeležilo sprejema po obredu. 

Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 11:10 03.maj 2018.

    Žlahta kot žlahta raztrgana plahta manj jih vidiš raje jih imaš.

Sorodne novice