Magazin > VIP
2709 ogledov

To je moški, ki je Meghan Markle ukradel prvi poljub

Meghan Markle
Prvi "žabec", ki ga je bodoča princesa mogla poljubiti, da je prišla do svojega princa ...

Za Daily Mail je spregovoril moški, ki je Harryjevi Meghan ukradel prvi poljub. To je Joshua Silverstein, komik, igralec in raper, ki je sodeloval v raperskem zvezdniškem TV šovu Drop the Mic. Danes je star 36 let, poročen in oče dveh otrok. 

O svojem prvem poljubu je Meghan namreč spregovorila leta 2013 v intervjuju z Larryjem Kingom in takrat povedala, da ji ga je v domačem Los Angelesu ukradel Joshua Silverstein. "Bilo mi je 13 let, skupaj sva bila v poletnem kampu in poljubila sem ga,"  je izdala Marklova.

Joshua pa ima za Meghan še danes same lepe besede. "Skupaj sva bila vsak dan, veliko sva govorila po telefonu, se držala za roke in si delila poljube. Bila sva enako stara, okoli 13, 14. Poljuba se ne spominjam, vem pa, da sem bil prvi, ki ga je poljubila. Bila je prijazno, prijetno in ljubko dekle," je povedal. 

 | Avtor:

Z Meghan sta se poletnega gledališkega kampa udeležila leta 1993 in skupaj nastopila v igri, v kateri je bodoča princesa menda blestela, a je njuna romanca, ko je bilo kampa konec, zvodenela. Je pa Silverstein zelo navdušen nad njeno kraljevo poroko: "Za nekoga, ki je odraščal v L.A.-ju in ni bil nikakor povezan s kraljevo družino, je to vznemerljivo. Vesel sem zanjo. Je zelo pametna, z glavo na pravem mestu, samostojna, tako da jo čaka zabavna prihodnost. Zelo vesel sem, ker se zdi, kot da so se ji uresničile vse sanje. Lepo je vedeti, da gre osebi iz moje preteklost tako dobro."

Spodaj, v omenjenem intervjuju iz leta 2013, Meghan okoli 22 minute razlaga o svojem prvem poljubu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice