Magazin > Lepota & telo
2790 ogledov

Lepotni triki Meghan Markle

Meghan Markle
Bi bili radi tako lepi kot Meghan Markle? Preskusite njene lepotne trike.

1. "Čarobna masaža"

36-letna Meghan Markle že od trinjastega leta redno hodi na obrazno nego, zadnja leta pa tudi k znani Nicoli Joss, ki ji je pokazala prav posebne vaje za obraz. "Prisežem, da deluje. Kadar jih uporabim, so moje ličnice bolj izrazite.“

Gre za tako imenovani "Inner Facial" postopek, pri katerem se obrazna masaža začne na sredini obraza, pri ustih, in se potem širi proti robu. Koža naj bi bila po masaži bolj čvrsta, ten pa bolj enakomeren.

2. Prava vlažilna krema
Igralka se zaveda, da bo prezgodnje nastajanje gubic preprečila le s pravilno nego kože. Pri tem je še zlasti pomembno to, da ima koža dovolj vlage. Lepotica uporablja masko za obraz Joanne Vargas "Forever Glow Anti-Aging Face Mask".
 
3.  Rožnata lička
Da je njen ten vedno tako sijoč, se lahko zahvali rdečilu znamke NARS – Orgasm. Stane približno 33 evrov.

4.  Podlaga namesto tekočega pudra
Podlago ponavadi uporabimo pred nanosom tekočega pudra, saj zapolni pore, gubice in zgladi ten. Vedno več žensk pa se zadovolji le s podlago, med njimi je tudi bodoča žena britanskega princa. "Kadar ne stojim pred kamero, po nanosu kreme uporabim le podlago, ki mojo kožo naredi sijočo.“ Meghan uporablja podlago blagovne znamke Laura Mercier Radiance Foundation Primer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.