Magazin > VIP
11430 ogledov

Meghan šokirana zaradi kraljevih pravil

meghan markle, princ harry
Kraljica Elizabeta II. je Meghan Markle izročila seznam pravil, ki se jih mora odslej držati.

Meghan Markle, zaročenka princa Harryja, je že nekajkrat prekršila kraljeva pravila. Na javnih dogodkih se je z oboževalci fotografirala in celo pustila, da so ji poljubljali roko. Tega je sedaj konec. Kraljica ji je izročila seznam pravil, ki se jih mora držati, med drugim se mora v javnosti ves čas smehljati in kimati.

Poleg tega mora stopicati za svojim bodočim možem in počakati, da na morebitna vprašanja najprej odgovori on. Meghan ne bo smela dajati več avtogramov ali se fotografirati z oboževalci. Tudi telefoniranje v javnosti je odslej prepovedano, saj je takšno obnašanje po mnenju dvora "vulgarno“. Pogovori s tujci ne smejo trajati dlje od dveh minut, o lepoti, telovadbi ali dietah Meghan v javnosti ne bo več smela razglabljati. Paziti bo morala tudi na to, da bo vedno brezhibno naličena in da se na njenih oblačilih ne bodo videli znojni madeži. Na to bo sicer pozorna tudi njena asistentka, ki bo njen videz preverjala na vsakih 20 minut.

Seznama še ni konec … Meghan ne bo več smela nositi oblačil, ki bi razkrivala preveč kože, prepovedani so tudi rdeči laki za nohte in rdeča šminka za ustnice. The Telegraph je poročal tudi, da je na dvoru prepovedana družabna igra Monopoly. To jim je razkril princ Andrew.

Meghan so pravila šokirala. "Čeprav razume, da je sedaj javna oseba, so jo nekatera pravila šokirala,“ je povedal vir blizu zvezdnici.

 

 

Komentarjev 5
  • Laznivi 22:24 30.januar 2018.

    Ce bi se vse zenske in moski drzali vsaj podobnih kriterijev bi svet bil veliko lepsi...sedaj pa gledamo dekleta in zenske po ulicah oblecene in nalicene kot neke cipe ki se razkazujejo celemu vesolju in neurejene umazane moske v potrganih kaubojkah.

  • Lovebites 21:34 30.januar 2018.

    Kot da bi bila porocena s kaksnim siptarjem.

  • uni65 19:54 30.januar 2018.

    Ne bo zdržala niti do poroke