Magazin > VIP
5440 ogledov

To je bila skrivna koda Marklove za Harryja

Princ Harry, Meghan Markle
Bodoča princesa si je v času, ko je bila še televizijska in filmska igralka, izmislila skrivno kodo za princa Harryja, da sta s soigralcem med snemanjem lahko brezskrbno čvekala o njenih ljubezenskih dogodivščinah s princem.

Soigralec Meghan Markle iz serije Suits, Wendell Pierce, je v pogovornem šovu Harryja Connicka izdal, da je za prinčevo razmerje z igralko vedel še preden je postalo uradno. "Spoznala je prijaznega fanta in o njem vedno govoril v kodah. V smislu, grem v London ali prihajam iz Londona," je izdal Pierce. 

Povedal je še, da je Meghan o tej temi, potem, ko je oktobra 2016 prišla v javnost, postala veliko bolj rezervirana. Ko se je od serije poslovila, sta imela menda zelo ganljiv pogovor, o katerem je Pierce povedal: "Bila sva sama v sobi, ko sem ji rekel, da vem, kako se ji bo življenje spremenilo, ampak naj nikoli ne pozabi, kjerkoli že bo, da bom vedno njen ljubeči televizijski oče."

Ko je igralka, ki se bo s princem Harryjem poročila spomladi, opustila snemanje serije, je povedala, da tega ne razume, kot da se nečemu odpoveduje, pač pa kot spremembo, ki se je veseli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice