Magazin > Lepota & telo
2814 ogledov

Tako lahko posnemate Meghan Markle

Meghan Markle
1/11
Če ste navdušene nad Meghan, so spodnji nasveti tudi za vas.

Zelena obleka, v kateri je Meghan Markle imela prvi intervju ob razglasitvi zaroke s princem Harryjem, je dan po intervjuju bila takoj razprodana. Bo Meghan postala nova modna ikona? Že ko sta se Kate Middleton in princ William zaročila, je Kate postala modna ikona in prav vsaka stvar, ki jo je oblekla, je bila v kratkem času razprodana. Lahko predvidevamo, da se bo to zgodilo tudi z modnimi kosi nove zaročenke mlajšega princa.

Meghan ima, kot lahko vidite v galeriji, precej preprost slog oblačenja. Ko ni na rdeči preprogi ima najraje enobarvne kavbojke (lahko tudi strgane, a minimalno), srajce in elegantne balerinke. Velikokrat seže po kratki usnjeni jakni, ko pa je bolj mrzlo, se zateče k parkam in velikim šalom.

Svojo brezčasno preprostost nova članica kraljeve družine ohranja tudi na rdeči preprogi. Tam največkrat izbere enobarvne obleke, v katerih pokaže svoje dolge in vitke noge ali pa malo daljše obleke, ki razkrivajo dekolte.

Njena najljubša pričeska so spuščeni valoviti lasje, na rdeči preprogi pa smo jo videli tudi že z figo. Pri ličilih je zmerna - malce temneje zasenčene oči in šminka toplih in naravnih tonov.

Pri čevljih pa Meghan prisega ali na elegantne gležnarje s srednje visoko peto ali pa na simpatične, a hkrati elegantne balerinke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice