Magazin > VIP
3114 ogledov

Tako sta se princ Harry in Meghan v resnici spoznala

meghan markle
On je bil njen fan!

Ko je princ Harry potrdil zvezo z igralko Meghan Markle, so si mnogi mislili, da je Američanki uspel dober ulov, v resnici pa je bil Harry tisti, ki je bil na lovu.

"Odkar jo je prvič videl v seriji Nepremagljivi dvojec, je zaljubljen vanjo. Zanj je Meghan sanjska ženska,“ je razkrila strokovnjakinja za kraljeve glave, Katie Nicholl, ki še trdi, da je Meghan za svojega slavnega oboževalca izvedela od skupne prijateljice.

Prvi zmenek slavnega para je organiziral menedžer nekega hotela v Torontu, Markus Anderson, ki ga oba dobro poznata. Anderson je osem ljudi, med njimi sta bila tudi Harry in Meghan, povabil v londonski hotel Soho House, in med golobčkoma je takoj preskočila iskrica. "Dobro sta se razumela. Meghan je duhovita, pametna in samozavestna dama, ki se na njegov kraljevi naziv ni prav nič ozirala,“ je povedala Nichollsova in dodala, da je Harry Meghan še isto noč poslal sporočilo in jo vprašal, kdaj bi se spet lahko dobila.
Na Otoku se sicer govori, da bosta Harry in Meghan v začetku leta 2018 razglasila svojo zaroko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.