Magazin > VIP
1463 ogledov

Loterijski dobitek Meghan Markle odprl pot do uspeha

meghan markle, harry
Njen polbrat razkriva.

Tom Jr., polbrat Meghan Markle, novega dekleta princa Harryja, je povedal, da bi se za lepotico lahko življenje popolnoma drugače izteklo, če njun oče ne bi zadel na loteriji. Tom je takrat dobil 750 tisoč dolarjev, s katerimi so lahko Meghan pomagali pri izpolnjevanju njenih sanj. "Ta denar je Meghan omogočil, da je lahko obiskovala najboljše šole in se udeleževala najboljših treningov. Meg je že od nekdaj zelo osredotočena na svoje cilje. Ve, kaj hoče, in ne bo se ustavila, dokler ciljev ne bo dosegla,“ je dejal Tom Jr. in še dodal, da je temnolaska že od nekdaj princesa njihove družine. "Sedaj bo pa še prava princesa. Ne bi mogel biti bolj ponosen.“

Meghan je pretekli teden končala s snemanjem serije Nepremagljivi dvojec. Kot poročajo mediji, je dala odpoved. Sedaj se menda seli v London, da bi bila bližje Harryu, s katerim sta že 18 mesecev v zvezi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.