Magazin > Odnosi in prosti čas
1355 ogledov

Kateri član britanske kraljeve družine ste po horoskopu?

Buckinghamska palača Profimedias
Kdo je kraljica?

Oven

Princesa je oven in je šesta vnukinja kraljice Elizabete II. ter hči princa Andrewa in yorške vojvodinje Sarah. Sodeluje pri številnih dobrodelnih organizacijah, trenutno pa dela v galeriji umetnosti v Lonodnu. Rojena je 23. marca 1990.

Princesa Eugenie | Avtor: Profimedias Profimedias

Bik

Kraljica Elizabeta II. je bik in glava kraljeve družine. Na prestolu je že neverjetnih 64 let. Kraljica ima rada pse, pasme kori, in konje. Je ena najbolj priljubljenih kraljic oziroma kraljev na svetu. Rojena je 21. aprila 1926.

kraljica elizabeta | Avtor: Profimedias Profimedias

Dvojčka

Princ Philip je znan po svoji šarmantni osebnosti, kar lahko pripišemo njegovemu astrološkemu znaku. Ima 96 let in je najstarejši moški na britanskem dvoru. Rojen je 10 junija 1921 v Grčiji. Ko je bil najstnik se je preselil v Veliko Britanijo, kjer je služil v vojni mornarici. S kraljico Elizabeto II. Se je poročil leta 1947, skupaj imata štiri otroke.

princ Philip | Avtor: EPA EPA

Rak

Princ William, cambriški vojvoda, je najstarejši sin princa Charlesa in pokojne princese Diane. Rojen je 21. junija 1982. dela kot pilot reševalne službe kraljevega vojnega zrakoplovstva. Poročen je s Kate Middleton, s katero ima dva otroka, tretjega pa pričakujeta drugo leto. Tudi njegova mama princesa Diana je bila po horoskopu rak.

Princ William in George | Avtor: Profimedias Profimedias
Lev

Najnovejša članica kraljeve družine Meghan Markle je rojena v znamenju leva. Je strastna feministka, ki sodeluje z različnimi humanitarnimi organizacijami. Rojena je 4. avgusta 1981.

Meghan Markle | Avtor: Profimedias Profimedias
Devica

Princ Harry je rojen v znamenju device. Dolgo časa je veljal za najbolj 'zabavnega' člana kraljeve družine, saj je bil tisti, ki se ni mogel upreti dobri zabavi in pijančevanju. Ima pa tudi resnejšo plat, seveda. Je zelo radodaren in pomaga različnim organizacijam, bil je vojak v Afganistanu, rad ima polo in ragbi. Rojen je 15. septembra 1984.

princ Harry | Avtor: Profimedias Profimedias
Tehtnica

Princ Edward je vnuk kralja Georgea V. in Kraljice Mary. Vojvoda je že več kot 75 let. Rojen je 9 oktobra 1935. več kot 50 let je služil kraljici in namesto nje odpotoval na nujne obiske, ko ona ni mogla. Skoraj 30 let je bil predsednik angleškega nogometnega društva.

Princ Edward, vojvoda Kenta | Avtor: Profimedia Profimedia

Škorpijon

Princ Charles je sin kraljice in princa Philipa. Poročen je bil s princeso Diano, s kateri ima dva otroka, princa Williama in princa Harryja. Po Dianini tragični nesreči, se je Charles poročil z dolgoletno ljubeznijo Camillo Parker. Rad ima glasbo in polo.

princ Charles | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Strelec

Prav nihče v kraljevi družini ni strelec.

Kozorog

Kate Middleton oziroma cambriška vojvodinja je rojena v znamenju kozoroga. Britanska javnost jo ima zelo rada in jo imenujejo eno največjih modnik ikon zadnjih nekaj let. William in Kate sta se spoznala v času študija leta 2003. poročila sta se 29. aprila 2011, skupaj pa imata dva otroka, tretjega pričakujeta.

kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia
Vodnar

Sophie, žena princa Edwarda, najmlajšega kraljičinega sina, je rojena 20. januarja v znamenju vodnarja. Poročila sta se leta 1999. do takrat je delala kot predstavnica za odnose z javnostmi v različnih podjetjih, zdaj pa se z možem posvečata različnim projektom. Skupaj imata dva otroka, Louise in Jamesa.

princ Edward, Sophie, obisk, Ljubljana | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Ribi

Princ Edward je rojen 10. marca 1964. je kraljičin najmlajši otrok in njen tretji sin. Nekoč je imel produkcijsko hišo, ki je snemala dokumentarne filme in drame. Velikokrat je bil izpostavljen negativnim komentarjem s strani britanskih medijev, češ da izkorišča svoj naziv  in veze ter poznanstva. Po tem ko je prišlo do velikih finančnih težav, je podjetje zaprl in se posvetil svojim dolžnostim kot princ.

princ Edward | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 1
  • GERE 15:55 23.december 2017.

    Za kozlat primerjave in ubijanje horoskopa!

Sorodne novice