Magazin > VIP
5234 ogledov

To so strokovnjaki za telesno govorico povedali o ljubezni Harryja in Meghan

meghan markle, princ harry
Dodobra analizirali njuno vedenje.

Strokovnjaki za govorico telesa so pod drobnogled vzeli princa Harryja in Meghan Markle na njune prvem uradnem intervjuju, na katerem sta oznanila zaroko.

Judi James je za Mail Online povedala, da se ji je zdel Harry med intervjuju grozno neroden in sramežljiv. Patti Wood pa je za Independet rekla, da njegove kretnje kažejo iskreno ljubezen in globoko naklonjenost bodoči ženi.

Jamesova je za Meghan povedala, da je delovala zelo samozavestno in neformalno, Woodova se je z opazovanji strinjala in dodala, da je Harry deloval zelo sramežljivo. "Skozi cel intervju lahko vidimo, kako Meghan k Harryju obrača celo glavo, da bi ga lahko opazovala, ga občudovala," je povedala Patti Wood. Še posebej sta se zdela zaljubljena in povezana, ko sta pripovedovala, kako je potekala zaroka. "Opaziti je, kako Harry svojo glavo samo malo nagne proti njej, videti je, da se želi povezati z njo, noče, da je to le njegova zgodba, hoče, da je njuna."

Patti je nad novim kraljevim parom navdušena, saj pravi, da se vidi, da sta zelo zaljubljena in da tega ne skrivata. V očeh in kretnjah, kot sta zaključili strokovnjakinji, se jima vidi, da gre za pravo ljubezen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice