Magazin > VIP
18409 ogledov

Ne boste verjeli, kakšna starša sta Kate in William

Kate Middleton in princ William
Bi pričakovala, da tako vzgajata svoja otroka?

Otroka Kate Middleton in princa Williama sta bila slavna še preden sta se sploh rodila. Rodila pa sta se v eno najbolj premožnih družin v Evropi, zato bi marsikdo pomislil, da imata vse, kar si zaželita. A vendar temu ni tako, kot pišejo tuji mediji.

Kate in William imata samo eno varuško za oba otroka in ne več varušk za vsakega od njiju, tako kot to dela marsikatera zvezdnica v Hollywoodu. Kate želi biti mama, ki vzgaja otroka in z njim preživi večino časa. Kate in William zvečer poskrbita, da otroka skupaj kopata in zavijeta v deko pred spanjem.

Neimenovani vir iz palače je za britanske medije povedal, da George in Charlote ne nosita dragih oblačil odmevnih znamk, ampak oblačila, ki so dostopna za vsak žep. Kate otroka uči, da spoštujeta delo vsakega človeka, da pospravljata igrače, saj noče, da bi kar čakala, da to naredi nekdo namesto njiju.

Kate si prizadeva, da sta otroka čim več na svežem zraku, saj ne želi, da so otroci že v tako rani mladosti odvisni od računalnikov, pametnih telefonov in tablic.

Komentarjev 4
  • Avatar mike1968
    mike1968 07:58 13.november 2017.

    Spoštovanja vredno

  • smejka 15:11 12.november 2017.

    Žalostno in lepo ob enem.Marsikdo v naši okolici se obnaša bolj 'kraljevsko'.Upam, da se nalezemo vsi in bodo otroci lahko zgolj otroci.

  • Bizgec 11:52 12.november 2017.

    Žalostno, da je to, kar bi morala biti normalna vzgoja otrok danes očitno nekaj povsem neverjetnega in vrednega posebne novice.

Sorodne novice