Magazin > VIP
1726 ogledov

Zmaga za vojvodinjo Kate

kate middleton, william
Fotografije so objavili pred petimi leti.

Francosko sodišče je odločilo, da mora francoska revija Closer princu Williamu in vojvodinji Kate plačati odškodnino, ker so objavili fotografije, na katerih je vojvodinja zgoraj brez. Par je zahteval 1,6 milijona evrov odškodnine, a je sodnik prisodil vsakemu 50.000 evrov. 

Denarno kazen bosta morala plačati tudi odgovorni urednik in lastnik revije Closer. Sodnik jima je prisodil najvišjo možno denarno kazen, vsakemu 45.000 evrov. 

Kazen je doletela tudi lokalni časnik La Provence, ki je objavil fotografije para v kopalkah. Plačati bodo morali 3.000 evrov. 

Par je bil poleti 2012 na dopustu v Provansi, kjer so ju ujeli fotografi. Revija Closer je nato objavila fotografije para, pri čemer je bila na eni od fotografij vojvodinja zgoraj brez. Kasneje so fotografije objavili še nekateri drugi francoski mediji, preden je sodišče izdalo prepoved objavljanja spornih fotografij.

Maja so na zaslišanju prebrali tudi pismo princa Williama, ki je dejal, da je bil poseg v njuno zasebnost "še toliko bolj boleč" glede na izkušnje, ki jih je s paparaci imela njegova mama, še piše BBC. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.