Magazin > VIP
5224 ogledov

Zakaj se Kate in William ne držita za roke?

Princ William Kate
1/3
Prince William in Kate se v javnosti nikoli ne držita za roke.

Ko se par udeležuje raznih dogodkov, ju nikoli ne vidimo, da bi se držala za roke. Odgovor na vprašanje, zakaj je tako, je preprost. 

Myka Meier, strokovnjakinja za protokol, za People pojasnjuje, da uradno sicer ni nikakršnega pravila, ki bi prepovedovalo stik ali izkazovanje nežnosti v javnosti. "Ko potujeta in se udeležujeta dogodkov, sta predstavnika britanske monarhije," razlaga Meierjeva. Na takih dogodkih morata ostati profesionalna, saj je to dejansko njuna služba. 

Na malce bolj sproščenih javnih dogodkih pa se znata tudi malo bolj sprostiti in pokazati še drugo plat medalje. 

Komentarjev 2
  • zverca 09:31 29.julij 2017.

    Lonardo. Očitno imaš luknjo v spominu, kdo se ja pri nas na uradnem dogodku, ko se je sprehejal po rdeči preprogi držak za roke. To je bil Cerar z sedaj že bivšo partnerico, pa Brglez pa še nekateri. Mogoče tudi ...prikaži več Janša, vendar se ne spomnim ob katerem dogodku, kdaj bi bilo to na rdeči preprogi. Sta se pa Janša in Urška držala za roke, ko je odhajal v zapor na DOB. Očitnobil je to zate svečan uraden dogodek, na katerem pa ni bilo rdeče preproge.

  • leonardo 13:45 28.julij 2017.

    Ne pa tako bedasto kot pri nas, ko sta se Janša in njegova žena na rdeči preprogi držala za roke. Kje je še kdo to videl? No pa nista edina. S takšnim razkazovanjem " čustev, " ti gre na kozlanje. ...prikaži več. Prav tako, če vidim, da nekdo od predstavnikov ljudstva drži roke v žepih. Kje so naši svetovalci, da bi te ljudi naučili manir? V osnovni šoli so nas učili pri moralki takšne stvari, ki jih danes le redko vidiš v javnosti!!!