Magazin > VIP
9234 ogledov

Kraljica se je darilu Meghan Markle dobro nasmejala

kraljica elizabeta
Meghan Markle je dokazala, da ima smisel za humor.

Express poroča, da je zaročenka princa Harryja, Meghan Markle, s svojim darilom navdušila kraljico Elizabeto … In tudi njene pse. Meghan ji je namreč kupila igračko - plastičnega hrčka, ki poje. Preden pa si je lahko Lizzie darilo dobro ogledala, so ji ga iz roke iztrgali njeni psi. "Kraljica se je zasmejala in rekla, da bo igračka sedaj lahko družbo delala njenim kužkom,“ pišejo.

Kraljici je temnolasa igralka očitno zelo všeč. Zanjo je namreč naredila izjemo. Dotlej je namreč veljalo, da lahko družinski člani na božični večer h kraljici pripeljalo le zakonske partnerje, kar bi pomenilo, da bi Meghan ostala pred vrati.

meghan markle, princ harry Magazin V takšnih revnih razmerah živi oče Meghan Markle

"Bilo je fantastično. Uživala je. Moja družina je bila vesela, da se nam je pridružila. Skupaj z bratom in svakinjo sva zares uživala. Tekala sva za otroki,“ je razkril Harry in dodal, da je prepričan, da bo fantastično tudi leto 2018.

Par se bo poročil sredi maja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.