Magazin > VIP
12802 ogledov

Meghan in Kate ne bosta nikoli prijateljici

meghan markle, kate middleton Profimedia
Zdi se, kot bi Meghan iskala "težave“.

Prah okoli prvega skupnega nastopa kraljeve četverice, Williama, Kate, Harryja in Meghan, na katerem so predstavili dobrodelne projekte kraljeve fundacije in bodoče načrte ter cilje, se še vedno ni polegel.

Sedaj se je razvedelo, da je Meghan z izbiro obleke povzročila precejšen "halo“, saj se zdi, kot da je namenoma poskušala zasenčiti bodočo svakinjo Kate, ki je tik pred porodom. Harryjev svetovalec je menda poudaril, da je obleka preveč seksi in draga ter Meghan opomnil, da je Katina opravo precej cenejša. "Meghan je poslušala argumente, a vsem je bilo jasno, da ji ni mar za Kate,“ gala.de citira vir iz Buckinghamske palače.

To se je po mnenju strokovnjakinje za telesno govorico, Judi James, videlo tudi na odru. Dekleti sta preskočili sestrski klepet in  izmenjavo nasmehov. Nista si namenili očesnih stikov, Meghan pa je bila osredotočena predvsem na to, da strastno poda svoje mnenje. Kate po mnenju James ni bila tako sporočena kot Harryjeva zaročenka, ni pa dala slutiti, da želi biti v kakršnem koli smislu superiorna. "Meghan Markle je kradljivka pozornosti,“ je analizo zaključila Jamesova.

meghan markle, kate middleton Napeto bo Magazin Strokovnjaka za telesno govorico razkrila odnos med Kate in Meghan

Kate ni bila povabljena

Medij nadalje trdi, da Meghan Kate ni povabila na dekliščino, ki je več dni potekala v nekem razkošnem zdravilišču. Udarec za Kate je bila verjetno tudi odločitev kraljice, ki je Meghan povabila na letno praznovanje držav Commonwealtha, Commonwealth Day. Kate je pred poroko z Williamom o takšni časti lahko le sanjala ...

Še bolj napet kot boj za kraljičino naklonjenost je boj za naklonjenost ljudstva. Dekleti sta si očitno že izbrali ciljni skupini, vsaj tako lahko sklepamo iz njunih udeležb na javnih dogodkih. Kate zbira točke pri mamicah, družinah in konservativcih, medtem ko se je Meghan obrnila na mlade, uspešne, samozavestne in modne ženske.

 

 

Komentarjev 1
  • perhan63 19:57 13.marec 2018.

    kdo bi drugi kot irena kolar...

Sorodne novice