Magazin > VIP
15777 ogledov

Strokovnjaka za telesno govorico razkrila odnos med Kate in Meghan

meghan markle, kate middleton
Meghan Markle je odlično izpeljala svoj prvi javni nastop v družbi Harryja, Williama in Kate, na katerem so predstavili dobrodelne projekte kraljeve fundacije in bodoče načrte ter cilje.

Čeprav bi pričakovali, da bo na tako velikem javnem nastopu zadržana in morda celo malce nervozna, se je Meghan izkazala kot zgovorna in simpatična sogovornica, ki močno stoji za svojimi stališči. Strokovnjaka za govorico telesa Judi James in Robin Kermode pa sta analizirala, kakšen je odnos med bodočima svakinjama.

Dekleti sta preskočili sestrski klepet ali izmenjavo nasmehov. Nista si namenili očesnih stikov, Meghan pa je bila osredotočena predvsem na to, da strastno poda svoje mnenje. 

Medtem ko je bila Meghan bolj sproščena in koketna, vidi se, da je nastopanja pred kamerami vajena in v njih zelo uživa, je Kate sedela v umirjeni in bolj uradni kraljevski pozi. Ko je vojvodinja govorila, ji je  Meghan izrazila globoko spoštovanje, s tem, ko ji je pozorno prisluhnila in se s telesom obrnila proti njej. Kate pa z rahlo nagnjeno glavo, naslonjena nazaj ni dala slutiti, da bi rada bila kakorkoli superiorna in je z veseljem prepustila žaromete tudi svoji bodoči svakinji. Obe sta se na enak način nasmehnili Harryjevi šali, v smislu, smešno je, a sva veseli, da si to izpostavil ti in nama ni potrebno. Meghan je Kate poslušala s sklenjenimi rokami, medtem ko je vojvodinja med poslušanjem Williama in Meghan ob določenih temah rahlo pomencala s prsti. 

Dinamika med njima in telesna govorica da slutiti, da bo v prihodnosti lahko prišlo do prijateljskih soočenj dveh močnih žensk.

meghan markle, kate middleton | Avtor: Profimedia Profimedia
 

Komentarjev 3
  • jerneja45 17:06 02.marec 2018.

    Kakorkoli, lepi in dostojanstveni sta.

  • Jožef Koprivnikar 17:10 01.marec 2018.

    Med ženskami je bila vedno tekmovalnost, velikokrat tudi zavist ki ne pozna izjem med kronanimii glavami.Mimika ne razkrije vsega le domneve.

  • kapibara1 10:43 01.marec 2018.

    Naj tadva guruja opišeta še svoji govorici telesa.. Matr so eni Vitranci- za bruhat

Sorodne novice