Magazin > VIP
9090 ogledov

Opazite, kaj je vojvodinja Kate "pozabila" v avtu?

kate middleton
1/3
Tole pa ni najbolj pametno …

Kate je v sredo zvečer, ko je v Londonu snežilo in so bile temperature krepko pod ničlo, obiskala muzej. Njen prihod je bil kraljevski. Kljub mrazu je Kate iz avtomobila stopila brez plašča, oblečena v tanko obleko modne oblikovalke Orle Kiely in v visokih petkah. Zagotovo jo je zeblo, kljub temu pa nasmešek niti za trenutek ni izginil z njenega obraza. 

Lepa nosečnica se je dogodka, odprtja fotografske razstave Victorian Giants: The Birth of Photography, zelo veselila. Mnogi ne vedo, da je Kate študirala umetnostno zgodovino in da je fotografiranje njen konjiček. To pa še ni vse. Kate je pri razstavi tudi aktivno sodelovala. Izbrala je celo nekaj fotografij in napisala predgovor za katalog o razstavi. 

Kate Middleton Magazin Kate Middleton razočarala s svojo odločitvijo
Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:27 02.marec 2018.

    Kokain,kaj pa druzga!

  • Janez_53 09:35 02.marec 2018.

    PA DAJTE NO!!! Tole je NOVICA, ki jo je treba sporočiti vesoljni Sloveniji??? Da je ženska pustila plašč v avtomobilu??? Po mojem skromnem mnenju si pisci takšnih in podobnih člankov zaslužijo TAKOJŠEN ODHOD NA ZAVOD ZA ZAPOSLOVANJE!!! Dajte vendar že ...prikaži več enkrat prostor tistim, ki bodo znali napisati kaj pametnega!!!