Magazin > VIP
3940 ogledov

Znane nove podrobnosti o kraljevi poroki

meghan markle, princ harry
1/3
Iz palače so sporočili nove podrobnosti o velikem dnevu za princa Harryja in njegovo izbranko Meghan Markle.

Ugibanj o tem, ali bosta starša igralke Meghan Markle prisotna na poroki ali ne, je konec. Iz kensingtonske palače so sporočili, da bosta tako Doria Ragland, igralkina mama, kot Thomas Markle, igralkin oče, prisotna na poroki.

Nekdaj dni pred poroko se bosta Doria in Thomas srečala s kraljico Elizabeto II, princem Philipom, princem Charlesom in Camillo. Prav tako bosta spoznala princa Williama in Kate. Potrdili so tudi, da princ Harry še ni spoznal Meghaninega očeta. V tednu pred poroko si bosta tako prvič segla v roke.

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Doria Ragland se bo na poročni dan skupaj s hčerko z avtom pripeljala v Windsor Castle, kjer bo potekalo poročno slavje. Thomas Markle bo hčer popeljal pred oltar. 

Posebno vlogo na poroki bosta imela tudi princ George in princesa Charlotte, ki sta se izkazala že lani na poroki njune tete Pippe. Prišla bo tudi vojvodinja Kate, a brez najmlajšega sina Louisa. Kaj lahko se zgodi, da na poroki ne bo tudi princa Philipa. Princ namreč okreva po zamenjavi kolka. Vidno vlogo bodo imeli tudi sorodniki pokojne princese Diane. Dianina sestra Jane bo med obredom brala berilo.

meghan markle, princ harry Pismo Magazin Brat Meghan Markle: "Ni še prepozno!"

Par bo, kot veleva tradicija, noč pred poroko preživel ločeno. Poročni obred naj bi trajal približno eno uro. Par si bo privoščil poročno potovanje, a ne takoj po poroki. Kot je povedala njuna tiskovna predstavnica, bosta v tednu po poroki najprej opravila nekaj obveznosti, ki pritičejo članom kraljeve družine, kasneje pa si bosta privoščila tudi oddih. 

meghan markle Magazin Meghan Markle v javnosti na robu solz
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice