Magazin > VIP
11251 ogledov

Harry je imel v cerkvi težavo

harry
Princ Harry je bil ob čakanju na nevesto precej nervozen. Svojemu bratu in poročni priči, princu Williamu je zaupal, da ima težavo.

"Dobro sem, moje hlače pa so preozke," je ena od zanimivosti, ki so jo tuji mediji izbrskali po tem, ko so pred poroko kamere posnele precej nemirnega princa Harryja, ki je nestrpno čakal na prihod neveste Meghan Markle.

Oba princa sta bila oblečena v temni uniformi, z zlatimi in rdečimi detajli, ki jih nosijo pripadniki kraljeve konjenice. Mediji so se pred poroko spraševali tudi o tem, ali bo Harry obril brado. Na koncu tega ni naredil.

poroka, meghan markle | Avtor: Epa Epa

Modnim strokovnjakom ni ušlo niti to, da je imela Meghan na nohtih lak svetovno znane kozmetične znamke Essie, ki je v "službi" kraljeve družine že od leta 1989. To je edini lak za nohte, ki ga na željo kraljice uporabljajo na dvoru. Rožnati odtenek laka na nohtih je tako kot Meghan nosila tudi Kate, ko se je leta 2011 poročila s princem Williamom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.