Magazin > VIP
12906 ogledov

Tako se je Diana maščevala Charlesu na dan intervjuja

princesa diana
Trinajst milijonov ljudi je po televiziji spremljajo Charlesov intervju, lady Di pa je tistega večera …
Cel svet je spremljal, kako je britanski princ Charles leta 1981 večno zvestobo obljubil mladi Diani Spencer, ki je s svojo zadržano naravo in ljubkostjo takoj osvojila srca Britancev. V zakonu sta se paru rodila dva sinova, a tudi naraščaj njunega zakona ni rešil. Charles je svojo soprogo namreč varal, in to več let.

princesa diana Magazin Svarilo: To je Diana rekla Williamu na njegov prvi šolski dan

Ko je kraljeva družina javnosti sporočila, da je zakona med princem Charlesom in Diano konec, britanski prestolonaslednik ni več skrival svoje naklonjenosti do Camille Parker Bowles. Razmerje je v intervjuju junija 1994 celo priznal.

Pogovor si je po televiziji ogledalo več kot 13 milijonov ljudi. Čeprav je verjetno tudi Diano zanimalo, kaj bo povedal njen nekdanji soprog, si intervjuja ni pogledala. Odločila se je namreč za prav posebno maščevanje. "Na dan intervjuja se Diana ni želela le zabavati. Želela si je, da bi jo pri tem vsi videli,“ pravi Andrew Morton, ki je napisal Dianino biografijo. princesa diana Magazin Intima med Lady Di in princem Charlesom čudaška

Lepotica se je udeležila prireditve v londonski galeriji Serpetine in za dogodek izbrala prav posebno obleko. "Kratka črna obleka oblikovalke Christine Stambolian ne bi mogla biti še bolj popolna. Nosila je posebno sporočilo: 'Karkokoli že počne Charles, jaz se zabavam,“ je izjavil Morton. Naslednji dan se tako ni pisalo le o Charlesu, ampak tudi o njegovi veseli bivši ženi ...

Obleka se je sicer vpisala v zgodovino. Leta pozneje so jo na dražbi prodali za 65 tisoč evrov.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.