Magazin > VIP
9028 ogledov

Razkrito Charlesovo skrivno sporočilo Diani

Princesa Diana, princ Charles Žurnal24 main
Avtorica britanskih kraljevih biografij razkrila vsebino pisma, ki ga je Charles Diani poslal na predvečer njune poroke.

Princ Charles je Diani večer pred njuno poroko napisal ljubko sporočilo, čeprav se je govorilo, da naj bi imel o njuni poroki pomisleke. Takrat 32-letni Charles je Diani poslal darilo, prstan, in sporočilo, v kateri ji je namenil besede podpore in ji ponudil nasvet za veliki dan.

Avtorica Penny Junor pravi, da se je Charles sicer zavedal, da je poroka napaka, a je vedel, da je prepozno, da bi se umaknil, zato se je raje odločil za plemenito sporočilo in upal, da bo s poroko vse drugače.  "Tako zelo sem ponosen nate in ko prideš, bom jutri pri oltarju tam zate. Samo poglej jih v oči in jih pusti odprtih ust," je Charles na predvečer poroke, leta 1981, napisal Diani.

kate middleton, william Magazin Kate dela enako napako kot princesa Diana

Charles se je pred Diano sicer videval s Camillo, ki pa se njegovi družini ni zdela primerna za kraljevo nevesto. Princ in Camilla sta po številnih škandalih in trpljenju vseh vpletenih v zakon naposled le stopila leta 2005. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice