Magazin > VIP
19006 ogledov

Tako grdo je Camilla sabotirala Kate

kate middleton, camilla Profimedias
Menda je izjavila, da Kate "sploh ni lepa, temveč bledolična".

Bili so časi, ko se je žena princa Charlesa, Camilla Parker, zelo trudila, da Kate Middleton ne bi postala žena princa Williama. Zelo jo je motilo, da ni modre krvi in da spada v "nižji sloj", izjavila je celo, da Kate "ni lepa, le bleda" in na moža, princa Charlesa, pritiskala, naj sina Williama odvrne od te poroke, je v svoji knjigi Igra kron: Elizabeth, Cammilla, Kate in prestol razkril ameriški pisatelj Christopher Andersen.

Ko sta se Kate in Will po šestih letih razšla, je bila Camilla presrečna, a ta sreča ni trajala dolgo, saj sta se golobčka kmalu spet našla in se zaročila. William je povedal, da sta se po koncu študija oba iskala, Kate pa, da jima je premor koristil, čeprav ji je bilo v tistem obdobju težko.

Camillina sabotaža naj bi izvirala iz njene negotovosti in ljubosumja, saj se je bala, da ju bosta Will in Kate kot kraljevi par zasenčila. To se je seveda tudi zgodilo, danes pa je Camillo doletela še Meghan Markle. A kot kaže se je vojvodinja pomirila, saj se danes s Kate menda odlično razume. 

Komentarjev 4
  • Avatar ecipeci
    ecipeci 23:07 21.september 2018.

    No saj ne vem kako lepa pa res ni ... vsaj za moj okus ne ...

  • Boris 18:47 12.september 2018.

    Ja, ona je bila pravi biser v 70tih ... kot sonček, ne bi je mogel gledat več kot 5s.

  • McClain 15:57 12.september 2018.

    kdo to komentira? Nekdo ki zgleda kot da ga je ze pred dvajsetimi leti zug zbil

Sorodne novice