Magazin > VIP
20633 ogledov

Tako se je Kate včeraj poklonila princesi Diani

kate middleton
1/5
Ste opazili to lepo gesto?

Vojvodinje Kate je včeraj povila tretjega otroka. Kako je malčku ime, britanski dvor še ni razkril. Kraljevi par pa je malega princa že predstavil javnosti, saj je Kate z otrokom le sedem ur po porodu zapustila bolnišnico.

Kate Middleton Magazin Britanska princesa Kate je tretjič rodila!

Vojvodinja je bila oblečena v rdečo obleko blagovne znamke Jenny-Packham, ki ga je krasil bel ovratnik. Obleka močno spominja na obleko, ki jo je nosila princesa Diana, ko je s Harryjem zapustila porodnišnico.

diana | Avtor: Profimedia Profimedia


Na ena način se je Kate svoji pokojni tašči sicer poklonila že po rojstvu princa Georgea, ko se je javnosti - tako kot Diana po rojstvu Williama - pokazala v modri obleki.

"Želel bi si, da bi moja mama spoznala Kate in otroke. Žalosti me, da se to ne bo nikoli zgodilo," je William pred kratkim povedal v intervjuju in dal slutiti, kako močno po vseh teh letih še vedno pogreša svojo mamo.

Komentarjev 1
  • miki1234 06:58 25.april 2018.

    a lahko prosim že prenehate pisarit te bedarije o kate... mislim who cares... dajte se osredotočit raje na slovenijo, pa kaj bolj pomembnega raziskovat, kot pa se temi neumnostmi ukvarjat... vsak dan isto