Magazin > VIP
12502 ogledov

Intima med Lady Di in princem Charlesom čudaška

princesa diana Profimedias
Princesa Diana je leta 1992 svojemu motivacijskemu govorniku zaupala, kako je bilo videti življenje med rjuhami s princem Charlesom.

Po smrti princese Diane so na dan prišle tudi vse skrivnosti o njenem zakonu s princem Charlesom. Ni skrivnost, da je princ tedanjo soprogo varal s Camillo Parker Bowles in ko je Diana to odkrila, ni rekla ničesar, le z zlomljenim srcem je obstala.

kate middleton, camilla Magazin Tako grdo je Camilla sabotirala Kate

Po vseh teh letih pa so na plano prišle tudi podrobnosti iz njune spalnice, ki jih je Diana leta 1992 zaupala svojemu motivacijskemu govorniku Petru Settelenu. Charles naj bi bil za seks razpoložen le na vsake tri tedne, v njem pa ni bilo prav nič ljubezni in strasti, temveč je želel to čim prej opraviti. Diana je Petru seks s Charlesom menda opisala kot izredno čudaški. 
kate middleton, william Magazin Kate dela enako napako kot princesa Diana

Zakonca po rojstvu princa Harryja (leta 1984) naj ne bi bila več intimna, na dvoru pa se je govorilo, da je Diani seksualne želje izpolnjeval njen butler Paul Burrel. Princesa in Charles sta se sicer poročila leta 1981, ločila pa petnajst let kasneje. Charles je danes poročen s Camillo, v eni izmed kraljevih biografij pa je povedal, da je bil zakon z Diano njegova največja napaka v življenju. 

 

Komentarjev 7
  • AnGus 09:12 08.november 2018.

    'V njemu...'?! Skloni, skloni! Le skloni se, novinar, da dobiš z ravnilom po zadnji plati!

Sorodne novice