Magazin > VIP
14313 ogledov

Diana je lagala: To je resnica o njenem padcu po stopnicah

Princesa Diana
Diana je vseskozi trdila, da se je vrgla po stopnicah, ker je želela pozornost.
Lady Diana je leta 1991 svojo življenjsko zgodbo zaupala avtorju Andrewu Mortonu, ki je napisal njeno neuradno biografijo, Diana: Her True Story, ki je po vsem svetu dvignila veliko prahu.

Diana mu je namreč povedala tudi zgodbo, kako se je, ko je bila štiri mesece noseča z Williamom, vrgla po stopnicah kraljeve hiše v Sandringhamu. "To sem storila zato, da bi od moža dobila pozornost in da bi mi končno prisluhnil. Povedala sem mu, kako obupana sem in da ves čas jokam. On je rekel le: 'Ne bom te poslušal. To vedno počneš. Grem jezdit.' Nato sem se vrgla po stopnicah. Kraljica je pohitela k meni, bila je vsa iz sebe. Tresla se je, zelo se je prestrašila. Vedela sem, da otroka nisem izgubila, čeprav sem imela poškodbe na trebuhu. Ko se je Charles vrnil, sem doživela zavrnitev. Preprosto odšel je,“ je povedala Mortonu.
Princesa Diana Magazin Takšna bi bila princesa Diana po današnjih lepotnih idealih
Princ Charles naj bi po incidentu svoji mami povedal vse o Dianinih težavah z bulimijo. "Kraljica je nato vsem razlagala, da so za najine zakonske težave krive moje prehranjevalne navade in kako težko je to za Charlesa.“

Sedaj pa se je oglasil Paul Burrell, Dianin nekdanji služabnik, ki pravi, da zgodba ni resnična. Kot je povedal v dokumentarnem filmu "The Royal Family: Scandals at the Palace, the Princess", je tistega dne zaslišal ropot in Diano našel na sredini stopnišča. Pravi, da se princesa ni vrgla po stopnicah, ampak je padec le zaigrala. "Svojemu otroku ni želela škoditi, si je pa želela pozornosti,“ je še izjavil Burrell.

Komentarjev 3
 • Avatar Anistanka
  Anistanka 01:36 22.april 2019.

  Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

 • tatjana44 17:25 21.april 2019.

  Jaz samo vem da so na tem dvoru vsi razen kraljice neumni

 • Snežinko 11:17 21.april 2019.

  Hja... kaj pa če tale "služabnik" laže? Da bi si s tem pridobil nekakšno "slavo"?Preverit tako ali tako ni mogoče...