Magazin > VIP
43653 ogledov

Dokaz, da je med Harryjem, Meghan, Williamom in Kate res počilo

meghan markle, kate middleton
Fantastične četverice ni več …

The Sun poroča, da "the FAB Four", fantastične četverice, ni več, saj sta Meghan in Harry zapustila dobrodelno fundacijo Royal Foundation, ki sta jo princa ustanovila pred več kot desetimi leti. Kate se ji je pridružila leta 2011, Meghan pa lani. 

Četverica se je lani v sklopu dogodka, ki ga je organizirala ta fundacija, prvič skupaj pojavila javnosti in že takrat se je govorilo, da je več kot očitno, da se dekleti ne razumeta dobro. Harry in Meghan se bosta sedaj posvečala svojim projektom, poznavalci dvora pa poudarjajo, da to ne pomeni, da je konec sodelovanja med paroma. 

Harry in Meghan sta se sicer tudi prostorsko ločila od Williama in Kate. Najprej sta zahtevala svojo pisarno in zaposlene, nato pa sta odklonila stanovanje v bližni bodočega prestolonaslednika in se preselila v Windsor.

“Odnos med bratoma je bil zelo slab. Po poroki se več mesecev nista videla. Sovraštvo zaradi statusa, denarja in Meghan je povzročilo ločitev skupnega gospodinjstva, in to precej hitreje, kot se je pričakovalo,” je povedal poznavalec razmer na britanskem dvoru in dodal, da je bil zato tudi razpad fundacije pričakovan. “Harry in Meghan bi rada stvari delala drugače. William je bodoči kralj, zato zanj veljajo določene omejitve. Sussexa si želita več fleksibilnosti in komercialnih odločitev,” je še izjavil vir, ki tudi pravi, da se je odnos med bratoma izboljšal, odkar ne delata več skupaj. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • rok86 18:47 03.junij 2019.

    Boli me kurac za Brite in njihovo kraljevo golazen.

  • blayo 17:42 03.junij 2019.

    Ja, samo kje je zdaj ta dokaz da je počilo? V tem članku ga namreč ni...

Sorodne novice